Noordelijk
Bach
Consort

Vrienden van het NBC

De lange-termijnprogrammering van het Noordelijk Bach Consort getuigt van de ambitie van het ensemble. We blijven daarbij streven naar kwalitatief hoogstaande uitvoeringen, waarbij we ons richten op bijzondere werken van Bach en zijn tijdgenoten. Door de organisatie van workshops en door te werken met ervaren barokspecialisten willen we ons graag verder ontwikkelen.
Die steeds verdere verhoging van de kwaliteit kan worden voortgezet als er continuïteit kan worden ingebouwd in de bezetting van orkest en koor, en als er ook in de komende jaren coaching kan worden gewaarborgd. Inkomsten uit bijdragen van vrienden van het NBC zijn een zeer welkome aanvulling op die van relevante fondsen van de provincie en de gemeente Groningen, en van landelijke cultuurfondsen (VSB-fonds, Prins Bernhardfonds, etc.).

Voor € 50,- per jaar (Hogere bedragen zijn natuurlijk welkom!) steunt u ons. U ontvangt daarvoor:

  • nieuwsbrieven met extra achtergrondinformatie over programma's, solisten en het NBC per mail toegestuurd.
  • Per concert twee kaartjes met € 5,- korting per kaartje (maximaal 2 per concert).
  • Gereserveerde plaats bij concert.

Wij zullen u jaarlijks vragen of u vriend wilt blijven. Dat is dan tevens de herinnering om te betalen. Mocht U zich nog niet hebben aangemeld als “Vriend”, of mocht U mensen kennen die dat ook willen worden, neem dan contact op het secretariaat van het NBC: secretarisnoordelijkbachconsortDit e-mailadres is wordt beschermd tegen automatische verzamelmethodes. Als het niet goed wordt weergegeven (en u ziet deze tekst), dan ondersteunt uw browser geen stylesheets., postadres: Meentweg 15, 9756 TB Glimmen.

Als U andere mogelijkheden ziet om het Noordelijk Bach Consort financieel of anderszins te steunen willen we graag met U in contact komen. Dat kan door een mail met uw suggesties te sturen via ons contactformulier (onder de knop “contact”). We maken dan per omgaande een afspraak met U om aan uw idee vorm te geven.

nieuwsbrief

Meld u aan voor
de nieuwsbrief van het
Noordelijk Bach Consort.

Bestel tickets

NBC op Facebook